7Freedom.com - Bijeenkomsten met Timothy


Radio Interview

Op 12 augustus 2009 heeft Jeroen van Lightspirit, in samenwerking met argussoogradio.org een interview met me gedaan, over vrijheid, Alexander Smit, satsang, New Age en Old Age.

Je kunt dit radio interview downloaden door rechts te klikken op de volgende link en daarna "Opslaan als" te kiezen.
TimothySchoorel Interview on Lightspirit.nl Internet Radio.mp3

Satsang.nl

Zie de Agenda op satsang.nl.

Over de bijeenkomsten

Deze bijeenkomsten wil ik ingaan op het onderwerp vrije wil en hoe de essentie van Oosterse en van Westerse Verlichting op een prachtige manier in elkaar overvloeien.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een e-mail naar ts@7freedom.com of hou deze pagina in de gaten.

Spiritual Path, Photo © Copyright by Timothy Schoorel
Het spirituele pad...
Over mijn satsang bijeenkomsten:

Op een satsang bijeenkomst onderzoeken we de ideeŽn in je hoofd op hun waarde. De meeste ideeŽn zijn als een virtuele gevangenis omdat je denkt dat ze nog waar zijn ook. Zonder een gedegen onderzoek naar het waarheidsgehalte van de concepten die je hebt over de wereld en vooral over "jezelf" blijven de deuren van je denkbeeldige gevangenis gesloten. Ook je hart is dan niet vrij omdat de bewegingsruimte die het krijgt niet groter is dan een paar vierkante meter.

Alle concepten, ook de 'spirituele concepten', kunnen tot struikelblok worden op de weg naar Vrijheid. Wanneer een spiritueel concept je basis is geworden, heb je je vastgebeten in de vinger die naar Vrijheid en Liefde wijst maar is die Vrijheid en Liefde die je zoekt verder weg dan ooit.

Alle onvrijheid is in diepste zin denkbeeldig. Op een satsang onderzoeken we dus de denkbeelden die je lijken te beperken en vraag ik je om 'onmiddellijk te zien': je denkbeelden even te laten staan en met de ogen van een kind te kijken. Het ontdekken van je wezenlijk onbeperkte natuur is niets ingewikkelds, het enige dat het ingewikkeld kan maken is een wirwar van ideeŽn over van alles en nog wat.

Juist daarom is het nuttig om naar de satsang van een Westerse Gerealiseerde te komen: hij of zij is bekend met jouw ideeŽnwereld maar is er toch vrij van. Die vrijheid is voor iedereen weggelegd die zich niet heeft laten ontmoedigen om met een onbezwaard hart zijn of haar essentie te onderzoeken. De satsang bijeenkomsten zijn een aanmoediging op je spirituele pad.

Home
Introductie
Ľ Bijeenkomsten
Contact

Artikelen

E-boek